«Главред»

Главредный форум
Сьогодні: 23/08/2019 06:52

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Вкусная еда
ПовідомленняДодано: 15/04/2019 09:05 
Неофит

З нами з: 23/11/2008 09:13
Повідомлень: 7
Как сделать буйабес рецепт.
Буйабес
Зображення
Буйабес - блюдо французской кухни, рыбный суп марсельских моряков. Предлагаю рецепт буйабеса, который я варю дома.
Продукты
Рыба красная (например, голова и хвостовая часть лосося) - 600 г
Мидии - 300 г
Кальмары - 200 г
Креветки - 200 г
Сельдерей, корень - 200 г
Морковь - 1 шт.
Лук репчатый - 1 шт.
Соль - по вкусу
Специи (паприка) - по вкусу
Масло растительное - для жарки

Варим рыбный бульон. Я беру голову и хвостовую часть лосося, чищу, режу на кусочки и ставлю вариться бульон. Добавляю нарезанный кусочками сельдерей и морковь.
Тем временем готовлю заправку – обжариваю лук на разогретом масле 5-7 минут. Добавляю паприку, хорошо перемешиваю и жарю еще в течении 1 минуты.
Заправка готова, выкладываю ее в наш бульон.
Когда бульон покипит около 20 минут, добавляю мидии. Следом, минут через 5, - креветки, и еще через 5 - кальмары.
После добавления кальмаров варим в течении 3-х минут и выключаем.
Наш рыбный суп готов.


Догори
 Профіль  
Відповісти з цитатою  
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron