Квітка Цісик(4 квітня 1953 Квінс, Нью-Йорк - 29 березня 1998) Донька українських еміґрантів, (4 квітня 1953 Квінс, Нью-Йорк - 29 березня 1998) записала два лазерні диски українського фольклору та своїх улюблених пісень під назвою «Квітка» та «Два кольори». померла від раку грудей 29 березня 1998 р у віці 44 років у себе в Манхеттені. Cпівачка про альбом "Квітка": "Присвячую поривам нескореного українського духу і його безнастанним змаганням по обидвох боках океану"
про альбом "Два кольори" : "Ця збірка пісень є бажанням мого українського серця вплести радісні нитки в розшарпане життям полотно, на якому вишита доля нашого народу" Автор текста (слов): Малышко А. Композитор (музыка): Майборода П. Рiдна мати моя,ты ночей не доспала Ти водила мене у поля край села I в дорогу далеку ты мене на зорi проводжала I рушник вишиваний на щастя дала
Я візьму той рушник,розстелю наче долю В тихім шелесті трав,щебетанні дібров І на тім рушничкові,розквіте все знайоме до болю І дитинство й розлука і вірна любов.
Хай на ньому цвіте росяниста доріжка І зелені луги,й солов'їні гаї І твоя незрадлива,материнська ласкава усмішка І засмучені очі хороші блакiтни твої
З нами з: 08/03/2008 02:31 Повідомлень: 7679 Звідки: г.Мариуполь
Larisa написав:
Тихоня написав:
Цитата:
Спасибо, Тихоня!
Очень нравилась деду...... А еще эта ]
Я так розумем, Ваш дед пОляк?
Нет...Дед был украинцем..Православным...Жаловался, что я "покацапився"...но трагедии из этого не делал...А по польски "шпрехал" как мы с вами по русски....
_________________ "С нами Бог, разумейте языцы, и покоряйтеся: ибо с нами Бог."
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Google [Bot]
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі